هزینه زندگی در استانبول
نوشته شده توسط : محبوبه

هزینه زندگی در استانبول

استانبول مقصدی محبوب برای افراد در سراسر جهان است. استانبول همچنین در مقایسه با سایر شهرهای اصلی اروپا مقصدی ارزان است. با ورود مهاجران به استانبول مشاهده می‌کنند که محل اقامت بزرگترین مسئله آن ها خواهد بود. نواحی مركزی شهر، نواحی اروپایی استانبول و خط ساحلی آسیا دارای با ارزشمند ترین املاك، اقامتگاه ها و خانه های گران قیمت هستند.

خرید ملک در ترکیه

در صورتی که قصد اقامت، خرید ملک در استانبول و یا قصد سفر با تور استانبول را دارید، بهتر است با هزینه زندگی در استانبول آشنایی لازمه را داشته باشید، پس با ما همراه باشید.

در مقایسه با قیمت های بسیاری از شهرهای بزرگ جهان و اروپا، استانبول خیلی گران نیست اما نسبت به سایر مقاصد اتحادیه اروپا مانند لهستان، رومانی یا بلغارستان ممکن است کمی گران به نظر آید. استانبول همچنین در نظرسنجی هزینه زندگی در ژوئن 2019 در رتبه 154 از 208 شهر جهان قرار گرفت.

نظرسنجی هزینه زندگی یک نظرسنجی است که هزینه های بیش از 200 مورد را در مقایسه مانند هزینه های مسکن، حمل و نقل، غذا، لباس، کالاهای خانه، سرگرمی و سایر موارد اندازه گیری می‌کند. بنابراین به شما کمک می‌کند تا مقایسه ای بین دیگر شهرهای بزرگ جهان انجام دهید.

قیمت اقامت

قیمت اقامت در هر منطقه از محله تا فاصله ای از مرکز شهر متفاوت است. اما به هر حال اقامت در مناطق اصلی گردشگری و محله ها در قلب شهر بهتر خواهد بود، زیرا به راحتی می‌توانید انواع معاملات خانه را پیدا کنید. اگر برای یک بازدید کوتاه در استانبول هستید و هدف شما مهمانی، لذت بردن از شهر و ملاقات با افراد جدید است، می¬توانید یک اتاق خوابگاه یا تخت خواب را در یک اتاق مشترک برای چند روز در مرکز شهر اجاره کنید.

هزینه خوابگاه برای 2 بزرگسال حدود 20 یورو برای هر شب خواهد بود. برای یک هتل میان رده برای 2 بزرگسال شبی حدود 50 یورو خواهد بود. اگر یک آپارتمان اجاره کنید، باید ماه به ماه پرداخت کنید و قیمت متوسط ماهانه نیز در اطراف مناطق خواهد بود. شما می¬توانید یک اتاق خواب خوب در استانبول، در مرکز شهر از 275 یورو در ماه، سه خوابه از 500 یورو در ماه اجاره کنید.

هتل در استانبول

حمل و نقل عمومی

استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی ارزان ترین راه برای رفت و آمد در استانبول است. همچنین ایمن و راحت است. حمل و نقل عمومی استانبول شامل اتوبوس، مترو، اتوبوس مترو، تله کابین، تاکسی های مشترک، کشتی ها و اتوبوس های دریایی است.

سیستم حمل و نقل عمومی از سیستم تراموا و خطوط اتوبوس تشکیل شده است. با حدود 0.40 سنت می¬توانید روی هر تراموا یا اتوبوس سوار شوید. بلیط برای هر سواری، بدون در نظر گرفتن مسافت است برای مثال حتی تراموا 40 دقیقه ای تا فرودگاه آنتالیا 0.40 سنت است.

در استانبول سیستم اوبر در دسترس نمی‌باشد، اما در گوشه های هر خیابان یکسری جعبه های زرد رنگ تعبیه شده که با فشار دادن دکمه آن، تاکسی تا چند دقیقه بعد در محل شما حاضر می¬شود و با 4 یا 5 یورو شما را به هر نقطه ای از شهر می¬برد.

هزینه سفر با هواپیما بین شهری نیز بسیار ارزان است و تنها با 25 یورو می‌توانید بین شهر استانبول و آنتالیا سفر کنید.

استانبول کارت که کارت حمل و نقل عمومی استانبول است و به واسطه آن می‌توانید به کل وسایل حمل و نقل عمومی استانبول دسترسی داشته باشید. هزینه میانگین برای 40 سفر تک نفره چیزی حدود 22 یورو می‌شود.

وسایل حمل و نقل در استانبول

قیمت مواد غذایی

اگر قصد اقامت در هتل را دارید، برای هزینه کمتر بهتر است از غذاهای هتل صرفه نظر کنید چرا که نسبت به مرکز شهر بسیار گران تر هستند.

هزینه صبحانه خوب برای هر فرد چیزی حدود 3 تا 5 یورو خواهد بود. قیمت متوسط یک وعده غذایی سه وعده ای برای یک نفر در یک رستوران میان رده در وعده ناهار و شام حدود 7 یورو است. به عنوان یک جمع بندی می‌توان گفت شما به طور متوسط حدود 20 یورو در روز برای یک نفر صرف غذا و نوشیدنی خواهید کرد.

بعضی هزینه های مواد غذایی به شرح زیر می‌باشد.

- یک آب معدنی 1.5 لیتری قیمت حدود 2 لیر خواهد داشت.

- یک کیلوگرم برنج از 5 تا 15 لیر قیمت دارد.

- یک سانه تخم مرغ حدود 5 لیر قیمت دارد.

- قیمت یک کیلو گرم پنیر 20 لیر است.

- حداقل قیمت یک وعده غذا در یک رستوران ارزان 20 لیر خواهد بود.

- یک کیلوگرم سیب زمینی حدود 5 لیر قیمت دارد.

- قیمت یک کیلوگرم پیاز بین 3 تا 8 لیر خواهد بود.

- یک کیلوگرم موز 7 تا 15 لیر است.

- برای یک کیلوگرم سیب باید از 4 تا 8 لیر بپردازید.

- قیمت یک کیلوگرم پرتقال حدود 7 لیر می¬باشد.

- برای یک کیلوگرم گوشت باید 50 تا 80 لیر بپردازید.

- قیمت یک کیلوگرم مرغ حدود 25 یورو خواهد بود.

به طور کلی برای هر 10 روز برای هر نفر به 180 تا 200 یورو نیاز خواهید داشت.

قیمت اینترنت و تلفن

اگر فقط قصد برقراری تماس تلفنی را دارید و نیازی به اینترنت ندارید به شما سرویس pas as you go را پیشنهاد می‌کنیم که قیمتی حدود 10 یورو دارد.

اما اگر علاوه بر برقراری تماس به اینترنت نیز نیاز دارید، به شما سرویس prepaid را توصیه می¬کنیم و قیمت آن به صورت ماهانه حدود 28 یورو خواهد بود.

استانبول

هزینه بهداشت

هزینه آرایشگاه برای اصلاح مو چیزی بین 4 تا 6 دلار می‌باشد. همچنین هزینه بیمه سلامت به طور میانگین با توجه به شرکت بیمه کننده چیزی حدود 44 دلار خواهد بود.

تورم در استانبول

در سال 2020 میلادی تورم ثبت شده 14 درصد بوده که به احتمال زیاد این درصد برای سال 2021 به زیر 10 درصد می¬رسد. با کاهش تورم مسکن و حمل و نقل، قیمت مواد غذایی افزایش یافت.

حداقل حقوق دریافتی

در سال 2021 حداقل حقوق پرداختی توسط کارفرمایان مبلغ 2800 لیر بوده است که هزینه های بهداشت و درمان وبازنشستگی را نیز در برمی¬گیرد. در کل استانبول برای خریدهای روزانه، خورد و خوراک خدمات پزشکی و لباس و پوشاک و... در مقابل دیگر کشورها بسیار ارزان تر است. اما در هزینه های مانند کالاهای وارداتی، اتومبیل و سوخت، هزینه ها بسیار بیشتر می¬باشند.

هزینه قبوض در استانبول

برای مثال هزینه برق در استانبول برای یک ماه چیزی حدود 150 تا 180 لیر می‌شود یا هزینه آب مصرفی حدود 60 تا 80 لیر است که نسبت به کشور های دیگر مبلغ بسیار کمتری است. در طول مدت یک ماه هزینه استفاده از گاز شهری حدود 800 لیر است. معمولا هزینه تلفن و اینترنت با هم محاسبه می¬شوند که هزینه آن حدود 150 تا 200 لیر در ماه است که با توجه به رقابتی بودن شرکت های ارائه دهنده خدمات، قیمت ها متغیر خواهند بود.





:: بازدید از این مطلب : 59
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 مرداد 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: